БСП винаги се е стремила към властта. Тя им е

...
БСП винаги се е стремила към властта. Тя им е
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Без роднински назначения във властта

БСП постоянно се е стремила към властта. Тя им е подсигурила пари. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на изключителна конференция.

Ние сме длъжни да покажем, че оставката е честен акт. Разговарях с Делян Добрев. Българска социалистическа партия се пробват да унищожат един човек с добре подбрани истини. За страдание не се разисква по какъв начин се ръководи града, посочи министър председателят.

Той напомни, че през 2009 година ГЕРБ е взел властта с обещанието да не назначава родственици във властта.

"Да забележим финансовият ни министър Владислав Горанов. Той уволни жена си от финансовото министерство, когато влезе във ведомството. Той го направи, с цел да не го нападат.

Да ви напомня за моята сестра, която е доктор. Дъщеря ми също не я назначавам ", напомни Бойко Борисов.

За това Делян Добрев би трябвало да подаде оставка и да си търси правата.

До дни ще събера партията и да забележим къде има назначения и ще решаваме какво да вършим, означи министър председателят.

Премиерът даде образец със себе си и със личното му подаване на оставка. Той означи, че партията желае Делян Добрев да остане на поста си и добави, че е редно кметът на Хасково също да подаде оставка и да се проведат кметски избори. Премиерът обаче означи, че кметът на Хасково Добри Беливанов има право да не го прави и въпросът е честен избор.

Премиерът напомни, че той не води война с президента Румен Радев. Винаги обсъждаме с президента визитите в чужбина. България би трябвало да излъчва непоклатимост, означи Бойко Борисов.

По една тематика – за самолетите, в очите са му споделил, че тя ще се разисква в Народното събрание. Пари би трябвало за заплати, пенсии, лечебни заведения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР