БСП-София и ПП-ДБ-СС не са обсъждали смяна на кандидатите си

...
БСП-София и ПП-ДБ-СС не са обсъждали смяна на кандидатите си
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Да не търсят подкрепа от Путин в СОС

БСП-София и ПП-ДБ-СС не са обсъждали промяна на претендентите си за ръководител на Столичния общински съвет.

„ Очевидно при този фрагментиран СОС и ниска изборна интензивност, би трябвало функциите да се разпредят заслужено. За нас беше значимо да изговорим всички цели и да разберем къде е границата посред ни. Това трябваше да стане в акцията, само че те тогава избраха да ме показват като многоглавата ламя и проводник на Путин, а в този момент чакат Путин да ги поддържа – не знам за какво. Да не търсят поддръжка от Путин в СОС – това би било почтено и към техните избиератели “, съобщи шеговито в ефира на bTV Ваня Григорова, която бе кандидат-кметът на Българска социалистическа партия в София, а в този момент е общински консултант.

Григорова не поддържа концепцията на Корнелия Нинова мястото на ръководител да се заеме от най-възрастния.

„ Грети Стефанова не е тъкмо индивидът, който може да управлява. Това де човек, който е бил общински консултант, а не знае, че кметът би трябвало да участва на съвещания на СОС – нещо, което е основно. Трябваше доста съветници да ѝ обяснят и да чакаме Терзиев. После ни блокира и не разреши въпроси “, посочи тя.

Григорова изясни още, че след тежката зимна картина в София са били санкционирани единствено частните компании и попита значи ли това, че общинското сдружение се е справило добре с чистенето на снега. Затова посъветва да се погледнат договорите и да се прекратят, в случай че би трябвало.

Тя насочи рецензия и към бюджета на Асен Василев за 2024 година като съобщи: „ Ако наричаш един фалищаш бюджет – ляв - би трябвало доста да спорим “.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР