БСП ще сезира Европейската прокуратура за действия на кмета на

...
БСП ще сезира Европейската прокуратура за действия на кмета на
Коментари Харесай

БСП ще сезира Европейската прокуратура за действия на кмета на Варна и на Пловдив

БСП ще сезира Европейската прокуратура за дейности на кмета на Варна Иван Портних. На брифинг в Народното събрание депутатът Борислав Гуцанов насочи остри обвинявания и към кмета на Пловдив Здравко Димитров. И двамата кметове са от ГЕРБ.

„ От проблема за Пловдивския панаир страната е ощетена с 60 млн. лева Понеже Варна купува тъй наречените дупка за 43, 2 млн. лева предоставени от страната и спомагателни 16 млн. лева за един дребен частен терен, който също е част от прословутата дупка “. Това сподели Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия.

430 млн. се дадоха и за удълбочаването на канала във Варна, към момента незавършена процедура. Рибарското пристанище във Варна - 8,5 млн. лева за неговото изграждане, а сега можеш пешком да преминеш от единия завършек на пристанището до другия. 70% от тези 8,5 млн. лева за европейски пари. Ние сезираме европейската прокуратура поради тези дейности на кмета на Варна – Портних и Общинският съвет на Варна и политическият съвет на ГЕРБ-СДС, които са болшинството там “, сподели още Гуцанов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР