БСП ще повиши резултата си на предстоящите избори, защото през

...
БСП ще повиши резултата си на предстоящите избори, защото през
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: БСП ще повиши резултата си на предстоящите избори

БСП ще увеличи резултата си на идните избори, тъй като през последните 6 месеца се потвърди като партия във напредък. Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия и лидер на листата във Враца Атанас Зафиров в тв изявление. Според него левицата е в добра кондиция и това е станало ясно и на последния пленум. Зафиров е уверен, че хората ще отчетат, че през последните 7 месеца Българска социалистическа партия е била общественият стожер в държавното управление " Петков ".

" От първия си ден служебният кабинет сподели, че ще е реваншистки, и наличието на социалисти в едно такова държавно управление буди основателни терзания. Мина към този момент 1/10 от съществуването на служебната власт и не виждаме нещо значително да се е трансформирало в живота на българите. Хората сега се вълнуват от инфлацията и цените на енергоносителите, а в това време държавното управление не дава решение ", уточни Зафиров. Служебният кабинет обикаля студията с високопарни приказки, все едно имат желание да ръководят минимум 5 години, усилват бордовете на държавните предприятия, уточни той и даде образец с Държавната консолидационна компания.

" На пленума приехме позиция, с която се разграничихме от дейностите на министрите, членове на Народно събрание на Българска социалистическа партия, които в нарушаване на устава одобриха да са част от служебния кабинет на президента Румен Радев. Ясно декларирахме, че тяхното присъединяване в този кабинет, както и на заместник-министри и регионални шефове, е в персонално качество и не ангажира Българска социалистическа партия ", напомни Зафиров. Той прикани тримата министри да отговорят по какъв метод мислят да се включат в акцията на Българска социалистическа партия, защото всеки партиен член би трябвало да взе участие и в политическия живот на групировката си.

" Основната цел пред Българска социалистическа партия е сполучливо присъединяване в изборите и добър резултат. Не знам по какъв начин в качеството си на министри Весела Лечева, Крум Зарков и Явор Гечев ще вземат участие в този развой. Те се самоизключиха от сърцата на българските социалисти, защото одобриха да вземат участие в държавното управление, в което социалисти уволняват социалисти ", разяснява Зафиров. Според него стопанска система и бизнес сега имат витална потребност от постоянни приходи на газ и то на добра цена, по тази причина би трябвало неотложно да стартират договаряния с " Газпром ".

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР