БСП разгледа сигнала на Васил Божков, с който той сезира

...
БСП разгледа сигнала на Васил Божков, с който той сезира
Коментари Харесай

БСП иска комисия в НС за Божков и започва народен поход за сваляне на властта

Българска социалистическа партия прегледа сигнала на Васил Божков, с който той сезира левицата. На конференция водачът Корнелия Нинова уточни, че от дълго време столетницата е предупреждавала, че у нас ръководи паралелната страна.

Паралелната е поробила същинската , сподели водачът на социалистите. Решенията се вземат от хора в сенките , съобщи тя.Обществото е задушено от тази скица, съгласно нея.

Червените ще желаят анкетна комисия за Васил Божков . В нея да бъдат изслушани всички забъркани лица в това число Бойко Борисов и пиарите.

Левите желаят да се обясни истината към проблема. Държавата е пленена от едно малцинство, съгласно Нинова. Българска социалистическа партия няма специфичен коментар за концепцията на Божков да сътвори партия.
 Обвиниха Божков и за престъпни действия - поръчкови убийства и обезчестяване
Обвиниха Божков и за престъпни действия - поръчкови убийства и обезчестяване

Още седем обвинявания са повдигнати задочно

Социалистите стартират и подписка за премахване на Борисов от властта. Наш съдружник е народът, сподели Нинова. Искаме национален избор на съмнение, подсилен от хората, сподели още тя.

Случаят в МЗХГ е доказателство за цялата скица на ръководство, съгласно нея. Искаме смяна на модела посредством оставка на цялото държавно управление, акцентира соцлидерът. Левите се надяват подписката да бъде оптимално подкрепена.

Спасението в този миг е народът да се разсъни, счита Корнелия Нинова. Българска социалистическа партия желае да даде вяра на хората, че нещата могат да се трансформират. Подписката нямало да е тясно партийно занятие. Подписката можела да прерасне във избор на съмнение в пленарна зала. Тя е недоволна от разпада на държавността.

Соцлидерът е уверена, че ще получи поддръжката на Националния съвет на партията в събота за започване на подписите. Най-големият проблем е апатията, уверена е Корнелия Нинова.
 Избират нов водач на Българска социалистическа партия на 26 септември
Избират нов водач на Българска социалистическа партия на 26 септември

Кандидатите за ръководител би трябвало да се записват до 21 август
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР