БСП предлага Народното събрание да одобрява всяко решение на Министерски

...
БСП предлага Народното събрание да одобрява всяко решение на Министерски
Коментари Харесай

БСП иска Народното събрание да одобрява военната помощ за Украйна

БСП предлага Народното събрание да утвърждава всяко решение на Министерски съвет за военна помощ за Украйна.
Прочетете още
" Внесохме през вчерашния ден два плана за решение: с единичния предлагаме Народното събрание да утвърждава всяко решение на Министерски съвет за военна помощ за Украйна. Всичко, което министерството на защитата и на вътрешните работи почиства от складовете си да има явен график по кое време всичко ще бъде възобновено ", уточни ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя разяснява и предлагането да предоставим на Украйна остаряла бронирана техника от Министерство на вътрешните работи като съобщи, че " не можем да оставим хората да се осведомят от депутати ".

" Времето потвърди, че определянето на обединението като коалиция на войната е вярно. Всеки ден ни приближават до войната. Зад опаковката на евроатлантизма стои паралелната страна, която се прегрупира. Борисов направи корупцията законна държавна политика. Той дружно с ПП-ДБ овладяват органите, които би трябвало да санкционират тази корупция. Борисов в типичния му ала-бала лъже. Имунитетът му стои на бюрото на Росен Желязков ", уточни Нинова.

Лидерката на социалистите разяснява и въпросът с имунитета на Бойко Борисов.

" След като поставихме въпроса, може би 2-3 часа по-късно, Росен Желязков пристигна, сподели, че е сбъркал, поправя се и го качи пред мен ".

Това описа на брифинг в Народното събрание лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за имунитета на Бойко Борисов.

" До през днешния ден, когато поставихме въпроса, неговият имунитет не беше подаден по реда, по който е належащо, т.е нямаше го. Подал го в кабинета на Росен Желязков и стои на трупчета. Не е завършен фактическият състав, не е изпратен този имунитет в деловодството, не е показан на страницата, не е изпратен в прокуратурата. Стои на бюрото на Росен Желязков и Борисов лъже, и баламосва българския народ и споделя " Ама аз съм си го подал ". Ама къде си го подал? Не там, където би трябвало, т.е той не е влезнал в действие. Може да си го е подал в кафенето в Банкя, само че това не значи, че го е подал по реда, по който би трябвало ", разяснява Нинова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР