БСП обвини властта в репресии и политически натиск над техни

...
БСП обвини властта в репресии и политически натиск над техни
Коментари Харесай

Червените с обвинения за натиск върху техни кандидати в местните избори

БСП упрекна властта в репресии и политически напън над техни претенденти и симпатизанти след изборите. Затова и алените ще алармират всички европейски посланици, Европейския съвет и ОССЕ по какъв начин е протекъл изборния развой.

Социалистите се заканиха и че ще задават на министрите въпроси в парламентарния надзор за всеки съответен случай.

" Застъпници в Благоевград получиха предизвестие за уволняване от работа, в Дупница чиновник на ВиК, също е застрашен от уволняване. Наш претендент за общински консултант в Пазарджик получи заповед за данъчна инспекция, в Септември е уволнена дисциплинарно учителка в детска градина, член на Българска социалистическа партия, единствено тъй като е отказала да подписва документи с погрешно наличие. Свекърва на наш претендент за общински консултант в Перник е уволнена от кметството в Кладница ", даде образци соцлидерката Корнелия Нинова.

От напън се оплака и кандидатката за кмет на Ловеч от Българска социалистическа партия Радина Банкова. По думите й два дни след изборите е била посетена от призовкар на ЧСИ, тъй като имала големи отговорности към Национална агенция за приходите, а това не отговаряло на истината. Също по този начин и сметките й били запорирани.

" Моята компания е експортьор и нормално обстановката, в която се намираме, е възобновяване на Данък добавена стойност, няма по какъв начин да изпаднем в обстановка да изискуем огромни суми. Изпълнителното дело е формирано въз основата на уверение на Национална агенция за приходите с погрешни данни. Сега би трябвало още веднъж да изискам уверение по Данъчно-осигурителен процесуален кодекс, с което да удостоверя, че не дължа никакви суми към данъчната администрация, с цел да потвърдя, че този запор и политически нитиск са без съображение ", описа Банкова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР