БСП никога няма да бъде политическа сила с ясна визия

...
БСП никога няма да бъде политическа сила с ясна визия
Коментари Харесай

Цветанов: БСП никога няма да е политическа сила с ясна визия

БСП в никакъв случай няма да бъде политическа мощ с ясна визия и поредни дейности. Това съобщи от парламентарната група ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време да дебатите по предлагането на Българска социалистическа партия за осъществяване на референдум за Истанбулската спогодба.

„ Хубаво е, че Българска социалистическа партия повдигнаха още веднъж тематиката за Истанбулската спогодба, тъй като българското общество е очевидец на това двойно лице и двойни стандарти, които ползва Българска социалистическа партия ", съобщи Цветанов. По думите му симпатизанти на Българска социалистическа партия даже са провеждали разнообразни начинания и са организирали подписка в поддръжка на Истанбулската спогодба.

„ Колеги от Българска социалистическа партия, какво става? Защо се получава това разминаване от това, което говорихте до момента и това, което вършиме от 15 декември насам? Каква е тази смяна? ", попита Цветанов от парламентарната естрада и цитира обява от вестник " Дума " от 13 декември 2017 година, в която написа, че депутати от Българска социалистическа партия ще предизвикват приемането на този документ.

По думите му даже има парламентарен въпрос от народен представител от Българска социалистическа партия към министъра на правораздаването Цецка Цачева за какво се бави ратификацията на документа. „ Не е ли двуличие? Много е елементарно да се заиграем със страховете на хората. Много елементарно е да видите къде е вълната и да се закачите. В това отношение сте номер едно ", обърна се Цветанов към Българска социалистическа партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР