БСП иска екоминистър Емил Димитров (Ревизоро) да отмени строежа на

...
БСП иска екоминистър Емил Димитров (Ревизоро) да отмени строежа на
Коментари Харесай

Стоп на строежа на Алепу“ - най-модерната подпорна стена, настоя БСП

БСП желае екоминистър Емил Димитров (Ревизоро) да анулира градежа на " Алепу ". Атанас Костадинов посочи от трибуната на Народно събрание, че червени депутати са посетили градежа. Той имал освен хидроизолация, само че и топлоизолация. Това била най-модерната подпорна стена .

Припомняме, тъкмо преди 10 дни министърът на околната среда и водите Емил Димитров, прочут с прякора Ревизоро, съобщи, че няма да работи като екологична бухалка и няма да спре градежа на " Алепу ".

Казусът в " Алепу " е емблема и еманация на опълчването сред законността и грубото тъпчене на закона , отсече социалистът. По мнението му екологичните проблеми се употребявали за политически цели.
 Не един, а 23 градежа са планувани в предпазената околност
Не един, а 23 градежа са планувани в предпазената околност " Алепу "

Те са минали екооценка и строителството може да стартира във всеки миг

Кой има интерес години наред вместо икономическо развиване, запазване на естествения запас и разцвет на популацията да има безпорядък, неизясненост и проблеми, попита Костадинов. Управляващите си купували политическо успокоение против взаимни отстъпки.

Родолюбиви вложители пък, по думите му, желали да ловят риба в мътна вода , разчитайки на пролуки в законодателството. Такива вложители били в облагодетелстван контакт с ръководещите .

Българска социалистическа партия упорства и да се спрат измененията в закона за биоразнообразието и те да се подложат на изчерпателен и необятен публичен спор.
 И Аврамова назначи инспекция на градежа на
И Аврамова назначи инспекция на градежа на " Алепу "

Министерството е упълномощило геодезическо снимане на Агенцията по геодезия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР