Броят на заразените с коронавируса в Русия вече е 28,

...
Броят на заразените с коронавируса в Русия вече е 28,
Коментари Харесай

Нови осем случая на заразени с коронавирус в Русия, бройката им вече е 28

Броят на инфектираните с ковид в Русия към този момент е 28, откакто бяха регистрирани нови осем случая на заразяване, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки ТАСС.

Шестима от новите заболели са в Москва, а двама - в Московска област. Всички те са били в Италия през последните две седмици, обявиха през днешния ден пред публицисти представители на оперативния щаб по предварителна защита и битка с ковид. Руските управляващи взеха решение от петък да вкарат краткотрайна възбрана за издаването на визи на италиански жители. Забраната няма да важи за дипломатическите, служебните, работните и филантропичните визи.

Първи смъртен случай на коронавирусa у нас. Белият дроб на умрялата - призрачен

Освен това Русия ще ограничи от петък полетите до и от Италия, Германия, Испания и Франция. Преките полети на съветските авиолинии до тези страни ще се правят единствено от един от терминалите на летище "Шереметиево ".

Заведоха дело против някогашен служител на реда в Румъния, заразил хора с ковид

Руското посолство в Италия предизвести, че италианските управляващи в изискванията на национална карантина връщат назад всички идващи в страната туристи. Влизането на задгранични туристи на територията на Италия е неразрешено. Руските туристи, които макар рекомендациите на съветското външно министерство не престават да идват в Италия, са принудени да се връщат назад със същия полет, се споделя в изказване на посолството.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР