Брокерът Светослав и съпругата му Сияна ще се борят за

...
Брокерът Светослав и съпругата му Сияна ще се борят за
Коментари Харесай

Светослав и Сияна ще се борят за спасение в „Един за друг“

Брокерът Светослав и брачната половинка му Сияна ще се борят за своето избавление в идното тестване за двойки в “ Един за различен ” на следващия ден вечер. Те не съумяха да завоюват нито едно от двете самостоятелни провокации и останаха последни във краткотрайното класиране. Инфлуенсърката София и нейната половинка Тихомир продължиха впечатляващото си показване и оглавиха седмичната таблица с бюджет от 8021 лева

Финалната самостоятелна игра за дамите изискваше бърза мисъл, положителни математически умения и постоянен вестибуларен уред. Своето завръщане в най-позитивно риалити направи именитата кола “ Центрофуга ”. Дамите трябваше да се качат в антигравитационното возило и да вземат решение комплицирани задания, чиито отговори се оказаха основни в решаването на персоналните уравнения във втората част от тестването. Най-впечатляващи умения с цифрите сподели занимателната перничанка Михаела, която се оправи с втората част на предизвикването за тъкмо 45 секунди.

Последни в играта и седмичното систематизиране останаха водачите в генералното класиране Светослав и Сияна, за които това беше втори следващ крах. Те ще би трябвало да преследват наложителна победа в отборната конкуренция на следващия ден, с цел да избегнат своята първа среща с тв приемника.

Утре в любовно риалити номер едно следва следващото рисково прекарване за двойките, а една от тях ще напусне Вилата на любовта вечно.

Не пропускайте идващия епизод на “Един за различен ” в неделя, 5 май, от 20:00 ч. единствено по NOVA. Всичко за „ Един за различен “ може да следите на формалния уебсайт на предаването и в формалните профили на предаването във Фейсбук, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Един без различен ” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР