Броени дни остава до официалното откриване на летния туристически сезон

...
Броени дни остава до официалното откриване на летния туристически сезон
Коментари Харесай

Броени дни остава до официалното откриване на летния туристически сезон в Гърция

Броени дни остава до формалното разкриване на летния туристически сезон в Гърция. По традиция ваканцията си там се чака да изкарат хиляди българи, като с изключение на към курортите в Северна Гърция, се оказва, че все по-смело поглеждаме и към островите в южната ни съседка. 

Туроператорът Георги Кунчев съобщи пред NOVA, че се чака мощен сезон. ``Индикациите и ранните резервациите демонстрират, че Гърция ще е желана дестинация за българите.

Тя има толкоз посещаемост, колкото всички останали в района. За майските празници всички са разпродадени, някои ще пътуват с рейс, други с персонален превоз или чартър. Лятото също ще бъде желана дестинация, макар повишените цени - 25-30% ", разкри той.

По думите му след пандемията е особено туристите да избират независими места. " Културният туризъм също е обект на огромен интерес. Пълнят се местата 2-3 месеца напред. Една вила в Халкидики на вечер излиза от 200 евро - с 2-3 спални. Не на първа линия. Има и по 2000.

Олимпийската ривиера е желана дестинация, само че островите Корфу и Крит също се продават. Круизите, които потеглят от Атина също са ужасно известни. Най-евтиният е 1600 лв. на човек ", уточни Кунчев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР