Броени часове след победата на Берое 2016 (Стара Загора) с

...
Броени часове след победата на Берое 2016 (Стара Загора) с
Коментари Харесай

Хебър замина за гостуването на Заверче в Шампионската лига

Броени часове след успеха на Берое 2016 (Стара Загора) с 3:1 гейма от родната Efbet Супер Волей, Хебър (Пазарджик) отпътува за Полша за четвъртия си мач от груповата фаза на най-престижния европейски клубен шампионат – Шампионската лига.
 Хебър с нова победа в Efbet Супер Волей след поврат против Берое Хебър с нова победа в Efbet Супер Волей след поврат против Берое
Играчите на Камило Плачи гостуват на полския Алурон КМК Варта (Заверче) във втория мач посред им от Група В. Срещата е в сряда (14 ноември) от 19,00 часа българско време в залата на спортния център " Домброва Горнича " и ще бъде излъчена директно по Max Sport 1.

Групата е една от най-равностойните в тазгодишното издание на Шампионската лига, като първите три тима са с идентичен актив и единствено извоюваните точки дефинират класирането. Заверче са отпред с 2 победи, 1 загуба и 6 точки. Втората позиция е за турския Халкбанск (Анкара) със същия актив, само че с 5 точки. Трети е немският Берлин Рисайклинг Волейс със същия актив като Халкбанк, само че с по-лошо геймово съответствие. Хебър към този момент е финален за в този момент без победа и единствено с две извоювани точки.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР