Яростни гръмотевични бури днес внезапно ще сложат край на великолепното

...
Яростни гръмотевични бури днес внезапно ще сложат край на великолепното
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Кога ще настъпи следващата гореща вълна, тъй като изгарящият взрив от 26C ще свърши внезапно

Яростни гръмотевични стихии през днешния ден ненадейно ще сложат завършек на превъзходното слънчево време, на което по-голямата част от Обединеното кралство се радва тази седмица.

Въвеждат се жълти метеорологични предизвестия за огромни сектори от страната за стихии, които ще доведат до усложнени условия на шофиране, риск от наводнения и спиране на тока. Най-силният от тях ще бъде в Северен Уелс този следобяд, а довечера по-голямата част от Шотландия ще претърпи мощен дъжд.

Това е надалеч от парещата „ мини-гореща вълна “, на която се радва по-голямата част от Обединеното кралство тази седмица. Според Метеорологичната работа температурите са надвишавали 24C за най-малко три следващи дни - най-горещият от които е бил в събота, когато живакът доближи 25,9C в Herstmonceux, Източен Съсекс.

Плажовете бяха препълнени, изключително по продължение на южното крайбрежие и туристическите атракции, като Barry Island Pleasure Park, записаха най-натоварения ден от годината до момента. Беше 24,5C в Рос-он-Уа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР