Броени часове преди да се яви във федерален съд, за

...
Броени часове преди да се яви във федерален съд, за
Коментари Харесай

Тръмп разкритикува безпрецедентна инструментализация на правосъдието в САЩ

Броени часове преди да се яви във федерален съд, с цел да чуе следващите обвинявания, които са му предявени, републиканецът милиардер и някогашен президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския назова всичко това " невиждана инструментализация на правораздаването ", съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция. Тръмп е  и любимец за продобиване на републиканската президентска номинация за изборите следващата година.

Той упрекна противника си на идните президентски избори и сегашен президент на Съединени американски щати демократа Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, че стои зад следващите обвинявания против него.

" Демократите не желаят да водят предизборна акция против мен, другояче те нямаше да прибягнат до тази невиждана инструментализация на правораздаването ", съобщи републиканецът в пост в обществената си мрежа " Трут сошъл ".

" Сега отивам във Вашингтон, с цел да бъде задържан, тъй като съм оспорил едни лъжливи, фалшифицирани и открадни избори. Това е огромна чест, тъй като аз ще бъда задържан поради вас ", сподели Тръмп, обръщайки се към последователите си.

" Имам потребност единствено от едно публично обвиняване, с цел да си осигуря избирането ми за президент! ", акцентира той. 

Според допитване на " Ню Йорк таймс/ Сиена колидж " от понеделник Тръмп изпреварва с 37 процентни пункта най-добре позиционирания си противник за продобиване на републиканската президентска номинация - губернатора на Флорида Рон Десантис

Около 23 ч. българско време Тръмп ще би трябвало да се яви във федерален съд във Вашингтон, с цел да чуе какви са обвиняванията против него. Обвинителният акт е от 45 страници и беше оповестен във вторник. Тръмп е упрекван в незаконен проект за подкопаване на основите на американската народна власт, пробвайки се да наруши и промени процеса на преброяване на подадените гласове от над 150 милиона американци. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР