Британският външен министър Дейвид Камерън призова Израел да не отвръща

...
Британският външен министър Дейвид Камерън призова Израел да не отвръща
Коментари Харесай

Камерън с призив към Израел: Мислете с главата си, а не със сърцето си!

Британският външен министър Дейвид Камерън прикани Израел да не отвръща на удара след нападението на Иран с дронове и ракети, съобщи Ройтерс. Ударът на повече от 300 ракети и дронове от Иран аргументи единствено скромни вреди в Израел, защото множеството от тях бяха свалени от отбранителната им система „ Iron Dome “, както и благодарение на Съединени американски щати, Англия, Франция и Йордания.

" Мисля, че те имат цялостното право да си помислят за отвръщане на удара, тъй като са били нападнати, само че ние ги призоваваме като другари да мислят с главата си, а не със сърцето си ", сподели Камерън пред Би Би Си.

Той упорства Израел да не ескалира напрежението в Близкия изток.

" В доста връзки това е двойно проваляне за Иран. Нападението беше съвсем изцяло провалено и те разкриха пред света, че са зловредното въздействие в района, което е готово да извърши това. Нашата вяра е, че няма да има ответна реакция ", сподели той пред Скай Нюз.

Камерън уточни, че Англия ще беседва със съдружниците си, с цел да прегледа опцията за налагане на повече наказания на Иран, и прикани през това време Израел да се концентрира върху постигането на съглашение за преустановяване на огъня в Газа.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР