Вчера сутринта изгледах всички новини, всичко започваше със скандала Корал“.

...
Вчера сутринта изгледах всички новини, всичко започваше със скандала Корал“.
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Какъв скандал има с Корал?

„ Вчера сутринта изгледах всички вести, всичко започваше със абсурда „ Корал “. Какъв скандал има? Дали има фалшифицирани подписи някой би трябвало да го потвърди. Но тук има адвокатска загадка и не може тя да бъде популяризирана обществено. “

Това съобщи пред бТВ съпредседателят на „ Демократична България “ Атанас Атанасов.

Според него Кирил Петков просто е желал да напусне една неправителствена организация.

По думите му, " тук няма пари, няма корупция, няма някакви дялове ", а това, че законът изисква " някаква друга форма " е друг въпрос.

Атанасов съобщи, че сега сред политическите сили се случва " една каскада с компромати ".

„ След години тези каузи ще приключат по някакъв метод, само че те в този момент обработват публичното мнение. Това е политическа битка с непозволени средства, за да се омаскари съперникът. “ - счита Атанасов.

„ Ние постъпихме отговорно. Миналата година след политическа рецесия съставихме държавно управление и то след сложни договаряния с ГЕРБ. Не знам каква е ролята на Алексей Петров, в никакъв случай не съм имал положителни връзки с него. Ако някой някъде е правил нещо, което да е спомогнало съставянето на държавно управление, аз не го знам. “ - разяснява Атанас Атанасов.

По думите му водачът на ГЕРБ Бойко Борисов обича да хвърля такива неща, тъй като „ по този начин е комфортно “, само че призна, че е допустимо да е имало някаква среща.

Във връзка със абсурда с митниците и отчета на ДАНС, Атанасов изясни, че съгласно него тази разработка е била водена, с цел да се търсят контакти на Стефан и Марин Димитрови с Васил Божков.

„ Къде обаче са доказателствата за контрабанда? Това беше първият патрон, в този момент с „ Корал “ е вторият. Чакаме идващия. “ - сподели още съпредседателят на Демократична България.

„ Има характерна фабрика за компромати, която сега работи сред прокуратурата и ДАНС “, добави депутатът.

Атанасов прикани българите да не се отхвърлят и да идат да гласоподават на изборите на девети юни.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР