Британският премиер Тереза Мей заяви, че евентуално излизане на Великобритания

...
Британският премиер Тереза Мей заяви, че евентуално излизане на Великобритания
Коментари Харесай

Мей: Brexit без договор ще бъде лош и за Великобритания, и за ЕС

Британският министър председател Тереза Мей съобщи, че вероятно излизане на Англия от Европейски Съюз без съглашение ще съставлява " неприятен резултат " като за Лондон, по този начин и за 27-те страни членки на съюза.
В своето послание в края на четиридневната годишна конференция на ръководещата й Консервативна партия в Бирмингам, Мей разяснява, че договарянията за Brexit влизат в решаваща фаза и прикани съпартийците си да се обединят и да поддържат постигането на съглашение с Европейски Съюз.
Обръщайки се към своите критици в редиците на партията тя съобщи, че в случай че всички тръгнат в друга посока " в търсене на визии за съвършен Brexit, съществува риск процесът да завърши без него ", цитира МИА.
„ Англия не се опасява да напусне Европейски Съюз без контракт. Но дано бъдем почтени. Ако напуснем Европейски Съюз без контракт, в случай че въведем мита и надзор над границите, това ще бъде неприятен резултат и за Обединеното кралство, и за Европейски Съюз, съобщи Мей.
При излизането й на трибуната на Конференцията на консерваторите в Бирмингам, в залата се чуваха звуците на песента „ Танцуваща кралица “ ( " Dancing Queen " ) на АББА.
Конференцията на консерваторите мина под знака на разделения към контракта за Brexit, като Мей бе подложена на рецензии, както от страна на евроскепиците, по този начин и от членовете на проевропейското крило на партията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР