Британският премиер Тереза Мей призова днес депутатите да погледнат отново

...
Британският премиер Тереза Мей призова днес депутатите да погледнат отново
Коментари Харесай

Тереза Мей с призив към британските депутати

Британският министър председател Тереза Мей прикани през днешния ден депутатите да погледнат още веднъж контрактуваното от нея с Европейския съюз съглашение за излизането на страната от Европейски Съюз, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

"Казвам на членовете на Камарата на общините от всички политически партии, до каквото и умозаключение да сте стигнали преди, погледнете още веднъж тази договорка през идващите 24 часа ", сподели Мей пред долната камара на английския парламент.

Утре Камарата на общините ще се произнесе по съглашението с Европейски Съюз за Брекзит. Гласуването, което в началото бе планувано за предишния месец, бе отсрочено, защото тогава бе несъмнено, че договорката ще бъде отхвърлена. Ако отхвърлите съглашението, това може да открие пътя за раздробяване на Обединеното кралство, предизвести Тереза Мей.

Британският министър председател удостовери позицията си, че Брекзит не трябва да бъде отлаган и би трябвало да стане факт на 29 март, както е планувано.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР