Британският премиер Тереза Мей обяви, че е против предложението да

...
Британският премиер Тереза Мей обяви, че е против предложението да
Коментари Харесай

Тереза Мей се опълчи на Брюксел за правата за пребиваване на гражданите на ЕС

Британският министър председател Тереза Мей разгласи, че е срещу предлагането да се дават права за престояване на жители от Европейския съюз, които идват във Англия по време на преходния интервал след Брекзит.

В напътствията за водене на договарянията, публикувани от Брюксел в понеделник, е планувано, че преходният интервал би трябвало да продължи от март 2019 година до края на 2020 година, с цел да се улесни излизането на Обединеното кралство от Общността.

Според изискванията, контрактувани през предходната година, жителите на Европейски Съюз, които дойдат преди окончателното излизане на Обединеното кралство от Общността, ще имат опция да получат организиран статут след пет години.

" Правилно беше, че сключихме съглашение, което да подсигурява, че ще могат да продължат живота си по метода, по който са желали. Сега за тези, които идват след март 2019 година, това ще бъде друго, тъй като те ще идват във Англия, която те знаят, че ще бъде отвън Европейски Съюз. Ясно е, че има разлика сред тези хора, които са пристигнали преди да излезем, и тези, които ще дойдат, когато знаят, че Англия към този момент не е член ", посочи Тереза Мей по време на визитата си в Китай.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР