Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Украинското зърно може да бъде транспортирано по река Дунав


Британският министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е съобщи, че водачите от Г-7 търсят благоприятни условия за изнасяне на по този начин нужното зърно от Украйна по река Дунав в " по-малки количества ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6261
Джонсън, който се завърна в страната след дълго неявяване, зает в най-различни интернационалните конгреси, осведоми през днешния ден депутатите в Камарата на общините за срещата на върха на НАТО в Мадрид.

Говорейки и за предходната среща на Г-7, той загатна и тревожната прогноза на Световната комерсиална организация, че рецесията с храните вследствие на войната в Украйна може да продължи години, в случай че международните водачи не се намесят. Милиони тонове зърно стоят в хранилища по украинските пристанища и не могат да бъдат изнесени поради комбинацията от морски мини в Черно море и съветската морска обсада, съобщи БНР.

Джонсън сподели, че Англия не се пробва да наруши Конвенцията от Монтрьо, която урежда морсикя трафик в Черно море, и че има различни решения, които не изискват наличието на английски бойни кораби.

" Изкарването на зърно от Украйна евентуално ще изисква по-труден метод, само че ние също изследваме опциите за потребление на реките за задачата и по-специално Дунав ", сподели Джонсън. Според него това би могло да стане в по-малки количества, а не с „ големи морски конвои “.

Джонсън сподели още, че президентът Путин ще откри нови цели, в случай че Русия не бъде спряна във войната с Украйна.

" Целта на английското държавно управление е украинските ни другари да завоюват и Украйна и президентът Зеленски да намерят сили да приключат тази война ", посочи Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР