Британският министър на вътрешните работи Сюела Брейвърман похвали гръцкото правителство

...
Британският министър на вътрешните работи Сюела Брейвърман похвали гръцкото правителство
Коментари Харесай

Във Великобритания доволни от мерките на Гърция срещу нелегалните мигранти

Британският министър на вътрешните работи Сюела Брейвърман похвали гръцкото държавно управление и полиция  при посещаване на гръцката сухопътна граница с Турция по р. Марица (Еврос) за това, че доста дейно предотвратяват „ незаконната миграция “, като построяват „ извънредно сигурна сухопътна граница “, оповестиха гръцки медии.
Брейвърман, гръцкият министър за отбрана на жителите Янис Иконому и заместник-министърът Костас Кацафодос посетиха през вчерашния ден пограничния регион, където сега се доизгражда ограда и други уреди, предопределени за надзор на миграционните потоци. Британският министър на вътрешните работи съобщи, че се следи доста понижаване на броя на неразрешените прекосявания на гръцката сухопътна граница с Турция в региона на р. Марица с помощта на наличието на мощни полицейски и военни елементи, както и елементи на европейската организация за гранична и брегова защита „ Фронтекс “, които следят границата.
Иконому, по чиято покана Брейвърман е на посещаване в страната, акцентира, че Гърция има „ твърда, само че обективна миграционна политика, която е дала резултати “.
„ Намерението ни е да издигнем ограда по цялото продължение на реката и, несъмнено, да оборудваме оградата с всички модерни средства за наблюдаване, които са нужни, с цел да бъде оптимално ефикасна “, сподели той пред Брейвърман, като похвали работата на полицията.
Той означи, че гръцката полиция прави извънредно значима активност " освен за Гърция, само че и за цяла Европа “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР