Британският крал Чарлз III се скарал с кралица Камила заради

...
Британският крал Чарлз III се скарал с кралица Камила заради
Коментари Харесай

Камила не искала Хари на коронацията, скарала се с Чарлз

Британският крал Чарлз III се скарал с кралица Камила поради поканата на принц Хари на церемонията по коронясването. Това заяви Radar Online, базирайки се на личен източник.

Твърди се, че брачната половинка на монарха „ побесняла “ поради наличието на най-малкия му наследник на церемонията. „ Камила е съгласна с принц Уилям, че тази стъпка е била демонстрация на безгръбначност и Карл е трябвало да изгони Хари и Меган от кралството, давайки да се разбере, че измяната им няма да бъде толерирано “, сподели източник, непосредствен до двора.

Той също по този начин твърди, че Чарлз III на собствен ред е нервиран от неуважителното отношение на Камила, която непрестанно подлага на критика решенията му. Според него двойката не може даже да вечеря без непрекъснати разногласия и без да излее раздразнението си върху личния състав на Бъкингамския замък.

В спорната мемоарна книга „ Спеър “ („ Spare ”, „ Резервен “) “, издадена на 10 януари, принц Хари упрекна Камила, че е предоставила на таблоидите информация за него и брачната половинка му Меган Маркъл. Освен това в изявление за американската телевизия CBS ден преди стартирането на записките си той назова мащехата си „ рисков изверг “.

Чарлз III беше публично коронясан в Уестминстърското абатство в Лондон на 6 май. Принц Хари отлетя за церемонията, само че незабавно след нея се върна в Съединени американски щати, без да взе участие в други церемониални събития.

Етикети: коронациякрал Чарлз IIIкралица Камилапринц Хари
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР