Британският херцогът и херцогинята на Съсекс Хари и Меган заклеймиха

...
Британският херцогът и херцогинята на Съсекс Хари и Меган заклеймиха
Коментари Харесай

Защо Меган и Хари заклеймиха извинение на британски вестник?

Британският херцогът и херцогинята на Съсекс Хари и Меган жигосаха извинението на вестник " Сън " поради коментар на Джереми Кларксън като " нищо повече от пиар трик ", оповестиха международните информационни организации.

Материалът, в който Кларксън декларира, че " ненавижда " Меган, се трансформира в най-обжалваната публикация пред Независимата организация за стандарти в пресата (Ipso).

В петък вестник " Сън " съобщи, че съжалява за публикуването на коментара и " откровено се извинява ".

Но в събота представител на херцога и херцогинята на Съсекс сподели, че вестникът не се е свързвал с Меган, с цел да й се извини.

" Фактът, че вестник " Сън " не се е свързал с херцогинята на Съсекс, с цел да се извини, демонстрира техните планове - сподели представителят. - Това не е нищо повече от пиар трик. Въпреки че обществеността безусловно заслужава извинението на изданието за мненията, нямаше да сме в тази обстановка, в случай че в. Сън " не продължаваше да печели от омразата, насилието и женомразството. Едно същинско опрощение би било смяна в тяхното отразяване и етичните стандарти. За страдание, не сме затаили мирис. "

В обявата, която съгласно в. " Сън " е отстранена от архивите и от уеб страницата, Кларксън написа, че се надява Меган да дефилира из английските градове и да бъде обществено опозорена, като прибавя: " Всички, които са на моята възраст, мислят по същия метод ".

Коментарите провокираха рецензии от страна на високопоставени персони, политици и личната му щерка Емили Кларксън. Телевизионната водеща означи, че в материала татко й е направил " неумела отпратка към сцена от " Игра на тронове ".

В Туитър Кларксън написа какъв брой е " ужасяващ, че е предизвикал толкоз доста болежка " след отзвука и че " в бъдеще ще бъде по-внимателен ".

В изказването си в. " Сън " написа: " Мненията на колумнистите са техни лични, само че като издател ние осъзнаваме, че със свободата на изложение идва и отговорността. Ние от в. " Сън " съжаляваме за публикуването на тази публикация и откровено се извиняваме. "

Скандалът избухна след неотдавнашното лъчение на шестсериен документален филм на Хари и Меган в Нетфликс, в който двойката насочи обвинявания за неприятно отношение от страна на кралското семейство. В първите три епизода Меган упрекна английските медии, че желаят да я " унищожат " и съобщи, че в пресата са " подхвърлени " " неприлични " истории.

Меган даде на съд издателя на " Мейл от сънди " " Асошиейтес нюзпейпърс лимитед ", откакто той разгласява елементи от персоналното й писмо до татко й Томас Маркъл, като завоюва делото през 2021 г.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР