Британските съдебни власти започнаха да предявяват обвинения към стотици демонстранти

...
Британските съдебни власти започнаха да предявяват обвинения към стотици демонстранти
Коментари Харесай

Великобритания започна да предявява обвинения срещу стотици екоактивисти

Британските правосъдни управляващи започнаха да предявяват обвинявания към стотици стачкуващи от придвижването " Бунт против заличаването " за нарушавания на публичния ред през април, като правосъдните съвещания ще продължат седмици наред, съобщи АП.

В две правосъдни зали по един ден седмично в продължение на 19 седмици ще се състоят процесите против участниците на възраст от 20 до 76 години в митинг против климатичните промени . Лондонската полиция упорства за покачване на обвинявания против 1151 лица , задържани след демонстрациите в центъра на столицата.

Пред съда бяха изправени няколко десетки протестиращи против климатичните промени . Много от случаите са за непокорство на полицейска заповед да не се напуща избраната за проявата зона, с цел да няма нарушаване на публичния ред.

От придвижването " Бунт против заличаването " обявиха, че неговите деятели са удовлетворени да прекарат един ден в съда, само че " бремето, което това цунами от каузи ще стовари върху съдилищата, е невиждано ".
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР