Британската психоложка и сексоложка Барбара Сантини разкри в интервю за

...
Британската психоложка и сексоложка Барбара Сантини разкри в интервю за
Коментари Харесай

Покажи ми бельото, да ти кажа каква жена си

Британската психоложка и сексоложка Барбара Сантини разкри в изявление за вестник The Sun връзката сред цвета на бельото и характера на дамата. Според нея бельото е метод за себеизразяване, който може да опише доста за вътрешния свят на дамата.

„ Цветът на сутиена и слиповете дават доста информация за личността, настроението, страстите и възприятията на индивида “, изясни тя. Според нея девойките със мощен и напорист темперамент избират черни комплекти. В същото време тъмният колорит акцентира вродената грациозност, изискан и изисканост.

Червеното долни дрехи от своя страна се избира от буйни, пламенни и енергични дами.

Психоложката акцентира, че розовите слип и сутиен приказват за мекотата, младостта и невинността на притежателката им.

В същото време синьото долни дрехи отразява спокойствието и релаксацията, а зелените комплекти най-често избират ревностните дами.

Психолози разкриха и връзка сред бельото и възрастта на дамата. Годините на „ слабия пол” може да се преценяват по долни дрехи. Колкото по-възрастна е дамата, толкоз по-голяма е вероятността при пазаруването на бикини главният й аршин да бъде удобството, а не хубостта
Свързани вести Деси Цонева се пусна по долни дрехи, не остави доста на въображението СНИМКА Шашнаха света: Стюардеси на закрита самолетна компания стачкуват по долни дрехи СНИМКИ Чудовищен скандал: Участничка във "Фермата " се издъни крепко със СНИМКА по бельо
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР