Британската попзвезда Рита Ора е избрала България за заснемане на

...
Британската попзвезда Рита Ора е избрала България за заснемане на
Коментари Харесай

Рита Ора снима тайно клип в София

Британската попзвезда Рита Ора е избрала България за снимане на новия си клип, разбра HotArena.

Медиите на Острова разкриха, че тя е отлетяла за нашата страна и не възнамерява да се връща в Лондон до края на годината.

Таблоидите прецизно наблюдават местоположението на родената в Косово певица, откакто два пъти тя се забърка в кавги, че нарушава жестоко ограничаващите ограничения поради ковид. Първо не съблюдава 14-дневната карантина за идващи във Англия, откакто пътува до Египет. След това направи празненство за 30 души по случай 30-ия си рожден ден, до момента в който страната бе в национална обсада.

Тайното събиране обаче бе разкрито от полицията. Рита Ора се извини обществено за неверната си преценка да го провежда и предложи да заплати 10 000 паунда санкция. Според нейни близки тя желае да отдели време за размисъл за всичко, което й се е случило през миналата тежка година, и да приключи новите си части.

По тази причина не възнамерява да се връща в Лондон до края на годината, само че не е ясно дали е избрала България и за отмора, или след фотосите ще пътува за друго място. Тя към този момент е гостувала у нас през 2018 година, когато имаше концерт във Варна, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР