Британската певица Адел шокира феновете си, като обяви, че има

...
Британската певица Адел шокира феновете си, като обяви, че има
Коментари Харесай

Адел шокира феновете си, приключва с концертите

Британската певица Адел шокира почитателите си, като разгласи, че има желание да се откаже от „ живите " участия. Това тя направи по време на последния си концерт в Лондон.

29-годишната певица гастролира из целия свят през последните 15 месеца в границите на международното ѝ турне, обвързвано с промоцията на най-новия ю, трети студиен албум " 25 ". Последният стадий от него планува концерти в Лондон, като финалният и концерт ще се организира на стадион " Уембли " на 2 юли. Именно и това евентуално ще бъде последната ѝ изява пред аудитория.

„ След години на път и циркулиране по света това е последният ми концерт. Турнетата са нещо комплицирано и тежко и не ми се отразяват по никакъв начин добре. Истината е, че аз съм домошар и дребните наслади в живота ме вършат извънредно щастлива. Много съм сензитивна и не се усещам добре, когато съм на турне. Направих над 120 концерта по света и макар че беше тежко и мъчно, бях доста разчувствана и удовлетворена от триумфа. Избрах финалният ми концерт да бъде тук, тъй като Лондон е моят дом. Ще продължа да върша музиката си и се надявам, че вие ще продължите да ме подкрепяте. Може би в никакъв случай повече няма да върша концерти, може би се виждаме за финален път, това никой не може да каже. Но бъдете сигурни, че ще помня този концерт до края на живота си ", разгласи Адел по време на концерта си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР