Британската финансова подкрепа за военните операции на Украйна ще пресъхне

...
Британската финансова подкрепа за военните операции на Украйна ще пресъхне
Коментари Харесай

Британската финансова подкрепа за Украйна ще пресъхне до края на 2022 г.

Британската финансова поддръжка за военните интервенции на Украйна ще пресъхне до края на 2022 година, оповестява Times, базирайки се на източник от английското министерство на защитата.

„ Англия изчерпва оръжията, които може да даде на Украйна. Реалността е... че финансовият принос на Обединеното кралство за... (боевете в Украйна – бел. ред.) ще пресъхне до края на годината ”, отбелязва изданието.

Уточнява се също, че новият английски министър председател ще би трябвало да реши дали да похарчи " милиарди лири " за поддръжка на Украйна в миг, когато финансовото положение на страната е доста с напрежение.

В същото време английският министър председател Борис Джонсън сподели, че идващите няколко месеца от руско-украинската война ще бъдат сложни, само че Украйна несъмнено ще устои и ще победи. Той написа за това в колона за The Mail.

Британският министър председател предизвести жителите, че сметките за сила ще бъдат високи тази година, само че Путин е отговорен за това, защото точно той отприщи варварска война против Украйна.

" Следващите месеци ще бъдат сложни, доста сложни. Той (Путин - бел. ред.) счита, че меките европейски политици няма да имат смелостта да се борят - че тази зима ще премахнем глобите и ще стартираме да молим за съветски нефт и газ. Той има вяра, че ще се уморим да поддържаме " Украйна и ще стартираме леко да натискаме украинците да подпишат съглашение с тирана на Кремъл. Това би било полуда. В тази брутална битка с ръцете украинският народ ще завоюва. И Англия също ", сподели той.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР