Британската актриса Кейт Уинслет разказа за тормоза, на който е

...
Британската актриса Кейт Уинслет разказа за тормоза, на който е
Коментари Харесай

Тормозили Кейт Уинслет след участието й в Титаник - slava.bg

Британската актриса Кейт Уинслет описа за издевателството, на който е била подложена от страна на медиите след кино лентата „ Титаник “, в изявление през водещия на подкаста WTF Марк Мароун, предава Монитор.

Звездата си спомня по какъв начин пред дома й непрекъснато дежурели коли с фотографи, които следели всяка нейна стъпка. 45-годишната актриса разкрива комплицираните си връзки с публицистите. „ Британската преса не беше изключително блага с мен. Много ме подлагаха на критика. Честно казано, усещах се преследвана. Мислех си: „ О`кей, всичко това е извънредно, само че все някой ден ще отмине. И то, несъмнено, завърши. Ала тогава разбрах: в случай че по този начин наподобяват славата и известността, то аз несъмнено не бях подготвена за тях “, признава Уинслет.

Изпълнителката на ролята на Роуз също по този начин споделя, че след „ Титаник “ със стратегическа цел е отказала присъединяване в няколко високобюджетни продукции и е предпочела да се снима в скромни самостоятелни филми. Това й помогнало по-нататък в кариерата, защото в тези филми „ се научила да играе “.

През август предходната година носителката на „ Оскар “ Кейт Уинслет изрази гордостта си от фотосите на секссцените с партньорката си от кино лентата „ Амонит “ Сърша Ронан. Премиерата на това заглавие е планувана за пролетта на 2021 година Най-голяма популярност Уинслет обаче доби през 1997 година с ролята си в „ Титаник “ на режисьора Джеймс Камерън, където си партнира с Леонардо ди Каприо. „ Титаник “ стана най-касовият филм за всички времена, преди през 2009-а да го детронира друга творба на Камерън – „ Аватар “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР