Британка позволи на приятелката си да спи с мъжа й

...
Британка позволи на приятелката си да спи с мъжа й
Коментари Харесай

Британка позволи на приятелка да прави секс с мъжа й и ето какво се случи

Британка разреши на приятелката си да спи с мъжа й и избави два брака едновременно, пише The Telegraph.
Дама, поискала да остане анонимна, споделя, че един ден се е оплакала на другарка на име Сара, че с мъжа си не вършат задоволително секс. Тя разказала, че съпругът й не желал да прави обич толкоз постоянно, колкото тя, което почнало да се отразява много неприятен на връзката им.
" Твърде често умората, работата или други комфортни извинения му пречеха. Бях смутена и разочарованието разяждаше както мен, по този начин и брака ни ", споделила тя.
Когато Сара чула историята й, признала, че и в нейния брак нещата са сходни. Тя към този момент не изпитвала влечение към брачна половинка си Дан, а той, в противен случай, имал огромна потребност от полова непосредственост.
За да помогне на себе си и на приятелката си, Сара й предложила, вместо да върви на йога, да прави секс с мъжа й.
" Веднъж отворих известие в WhatsApp от Сара и едвам не се задавих с питието си. Тя ми предложи да дремя с Дан ", споделя дамата.
След като помислила, тя въпреки всичко се съгласила, само че не споделила нищо на мъжа си.
Жената признава, че решението на приятелката й е избавило два брака едновременно. Сега тя прави секс по-често, като по този метод задоволява брачна половинка на Сара, а нейният мъж и приятелката й към този момент не се налага да вършат нещо, което не им носи наслаждение.
Част от хората, прочели историята, утвърждават решението на двете жени и го считат за умно. Други, в противен случай, предизвестяват, че нещата няма да свършат добре и най-после всички ще са разочаровани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР