Британецът Тайсън Фюри и украинецът Александър Усик са постигнали споразумение

...
Британецът Тайсън Фюри и украинецът Александър Усик са постигнали споразумение
Коментари Харесай

Фюри и Усик сe споразумяха, ще се млатят в началото на годината

Британецът Тайсън Фюри и украинецът Александър Усик са постигнали съглашение за мач между тях при започване на 2023 година, който ще дефинира безспорния международен първенец в тежка категория на професионалния бокс. Това заяви промоутърът на англичанина Боб Аръм за " Скай Спортс ".

Фюри насочи предизвикателство към Усик, първенец във версиите Световна боксова асоциация (WBA), Международна боксова федерация (IBF), Световна боксова организация (WBO) и Международна боксова организация (IBO), откакто отбрани купа си на Световния боксов съвет (WBC) след победа в десетия рунд против сънародника си Дерек Чисора по-рано през месеца.

Точната дата и място на дуела към момента се дискутират.

" Двамата се съгласиха идната среща да бъде посред им. Усик ми е добър другар, той е доста образован. Тайсън е Супермен и като състезател, и като разсъдък. Те желаят да се изправят един против различен на кръга ", разяснява Аръм.

Той добави, че са получили съществени финансови предложения за домакинство на дуела от Средния Изток, само че има опция срещата да се състои и във Англия.

" Окончателното решение ще бъде взето скоро. Всичко ще бъде конкретизирано, уповавам се, още до края на тази година ", сподели Аръм.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР