„Бригада Нов дом“ не се снима почти от година. Нямам

...
„Бригада Нов дом“ не се снима почти от година. Нямам
Коментари Харесай

Караджов обясни защо не иска дете от новата си жена

„ Бригада Нов дом “ не се снима съвсем от година . Нямам концепция дали в миналото ще се възобновят фотосите. Предаването е артикул на Би Ти Ви и малкия екран сама взима решенията за съществуването му. Нито мрънкаме, нито се сърдим “. Така изясни бъдещето на „ Бригада Нов дом “ занаятчия Влади Караджов в изявление за вестник „ Уикенд “. Hotnews.bg припомня, че шефовете на малкия екран настояват, че предаването единствено краткотрайно е в отмора, сходно на „ Мастършеф “, само че не се ангажират с точни изказвания по кое време ще можем да го гледаме още веднъж.

Би Ти Ви сега снима по едно и също време „ Фермата “ и „ Сървайвър “, към този момент са подготвени и първите епизоди на „ Гласът на България “. Затова Караджов и жена му, които подписаха брак преди месеци, вършат ново шоу „ Звънни на Караджов “ в ютуб. „ Претрупани сме с работа, само че сме доста щастливи “, твърди майсторът.

Той и брачната половинка му Цвети не вършат проекти за общо дете. Двамата имат по един правоприемник от предходните си връзки. “Просто сме на възраст, в която избираме да отделим време за себе си, да се радваме един на различен. Май нямаме сили за бебета “, изяснява решението им майсторът.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР