Бременният в момента супермодел Миранда Кер сподели, че е "ужасно

...
Бременният в момента супермодел Миранда Кер сподели, че е "ужасно
Коментари Харесай

Миранда Кер "няма търпение да увеличи семейството си"


Бременният сега супермодел Миранда Кер показа, че е "ужасно развълнувана" да усили фамилията си с Еван Шпигел. 34-годишната австралийка, която има и 6-годишен наследник от предходния си брак с артиста Орландо Блум разкри още, че и дребният Флин-Кристофър чака с неспокойствие да си има по-малко братче или сестриче.

В изявлението си за "Ю Ес Уикли" Миранда обаче призна, че макар вълненията тази бременност се обрисува да е много по-тежка за нея.

"Имам непрекъснато главоболие поради хормоните, каквото в никакъв случай не съм имала с Флин. Докторът ми изясни, че нормално при втората бременност хормоните ти те удрят по-силно отпреди", описа хубавицата.

БГНЕС напомня, че предишният месец някогашният ангел на "Виктория сикрет" Миранда Кер и основателят на "Снапчат" Еван Шпигел оповестиха, че чакат първото си дете дружно. Новината бе обявена единствено 6 месеца откакто двамата подписаха брак на скромна, само че свръх първокласна гала в дома си в Лос Анджелис. Преди това двамата излизаха в продължение на 2 години, през които обаче и двамата се въздържаха от секс.

"Не още. Не и преди да се оженим. Партньорът ми е доста обичаен, тъй че...не можем да... Имам поради, че изчакваме", разяснява хубавицата проектите си да има деца от Шпигел преди сключването на брак с него. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР