Бразилското правителство е против здравните паспорти, но подкрепя ваксинацията срещу

...
Бразилското правителство е против здравните паспорти, но подкрепя ваксинацията срещу
Коментари Харесай

Бразилия подкрепя ваксинацията, но не и COVID паспортите

Бразилското държавно управление е срещу здравните паспорти, само че поддържа имунизацията против Covid-19. Това съобщи бразилският президент Жаир Болсонару, който приказва първи от международните водачи пред Общото заседание на Организация на обединените нации във вторник, представен от Агенция Франс Прес.

" Ние поддържаме напъните за имунизация, сподели Болсонаро, остро подложен на критика в страната си за оправянето му с пандемията в Въпреки това, моята администрация не е подкрепила ваксина или здравен паспорт или друго обвързване , обвързвано с имунизацията ", сподели той в Ню Йорк.
 Коронавирус срина рейтинга на Болсонару в Бразилия
Коронавирус срина рейтинга на Болсонару в Бразилия

Поредица от кавги, в които бе забъркано името на президента

Болсонару съобщи, че ще бъде последният бразилец, който ще се имунизира , само че настоя пред делегатите, че програмата за имунизация в страната му напредва бързо. Той заяви, че държавното управление му към този момент е сложило повече от 260 милиона дози ваксини. Повече от 140 милиона бразилци, или съвсем 90 % от възрастното население, към този момент са получили най-малко една доза. 80 % от популацията е изцяло имунизирано. " До ноември тази година всички жители, поискали да бъдат имунизирани в Бразилия, ще имат тази опция ", сподели той.

Припомняме, че строгите ограничения в Съединени американски щати Лидерите са длъжни да показват доказателства за имунизация за Общото заседание, само че разпоредбите за посещаване на заведения важат и за тях.
 Болсонару: Коронавирусът може да е биологично оръжие
Болсонару: Коронавирусът може да е биологично оръжие

След като Сенатът стартира следствие против него
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР