Брайън Адамс може и да е получил първата си номинация

...
Брайън Адамс може и да е получил първата си номинация
Коментари Харесай

Брайън Адамс отсвири грамитата

Брайън Адамс може и да е получил първата си номинация за „ Грами “ от повече от две десетилетия насам, само че няма да участва на церемонията, тъй като има концерт същата вечер, съобщи АП. Канадската рокзвезда е поел ангажимент за концерт в Лас Вегас в неделя и не желае да разочарова почитателите си, като анулира шоуто.

„ Работата си е работа. Искам да кажа, че в турнето ми вземат участие 40 души, тъй че желая да съм сигурен, че ще им осигуря топла храна и обувки, разбирате ли? “ - сподели той по-рано тази седмица.

Адамс е прочут работохолик, който предходната година издаде четири албума: 15-ия си студиен труд „ So Happy It Hurts “, албум към „ Хубава жена: Мюзикълът “, а също по този начин „ Classic “ и „ Classic Pt. II “, в които той записва още веднъж песни от каталога си, като се оправя самичък с множеството принадлежности.

При класирането за „ Грами “ тази неделя Адамс ще взе участие задочно в категорията за най-хубаво рок осъществяване със „ So Happy It Hurts “, заглавната ария от албума му. Предишната му номинация за „ Грами “ е през 1998 година с шлагера „ I Finally Found Someone “.

„ Абсолютно съм учуден, че съм номиниран, изключително след толкоз дълго време. Но желая да кажа също, че съм в действителност благодарен. Не мисля, че ще печеля, само че съм благополучен, че съм номиниран “, сподели изпълнителят.

За да завоюва, Адамс би трябвало да се пребори с Бек и неговия кавър на песента „ Old Man “ на Нийл Йънг, с „ Patient Number 9 “ на Ози Озбърн с присъединяване на Джеф Бек, с „ Wild Child “ на „ Блек кийс “, с „ Broken Horses “ на Бранди Карлайл, с „ Crawl! “ на „ Айдълс “ и „ Holiday “ на „ Търнстайл “.

Брайън Адамс подозира, че „ Patient Number 9` “ ще завоюва в чест на именития китарист Джеф Бек, който умря по-рано тази година, съобщи Българска телеграфна агенция.

Наградите „ Грами “ ще бъдат раздадени за 65-и път на следващия ден, 5 февруари. Водещ на церемонията ще е комикът Тревър Ноа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР