Братя Енчеви обмислят да засилят охраната си, след като миналата

...
Братя Енчеви обмислят да засилят охраната си, след като миналата
Коментари Харесай

Братя Енчеви засилват охраната след нападение

Братя Енчеви обмислят да засилят защитата си, откакто предходната седмица незнайни злосторници разрушиха охранителна камера на Израелско-българския институт в с. Белащица и нарязаха билборда на Alchemist Residence Von Goldenburg, чийто притежател е единият от двамата братя – предприемачът доцент доктор Невен Енчев. Инцидентът се случва към 2.30 през нощта, научаваме от съседи, които са се събудили от мощния звук.

Както е известно в Резиденцията на Алхимика е разположено седалището на Израелско-българския институт, а камерата е сложена по искане на полицията в Пловдив и се намира на главния път и отклонението към резиденцията. Именно с помощта на нея са разкрити няколко грабежа в региона, написа „ Шоу “. Доц. Невен Енчев незабавно подава тъжба до полицията, която реагира бързо. Започва следствие, като досега причинителите към момента не са известни, макар че органите на реда са иззели незабавно и камерата, и записите от нощта на случая.

Оказва се обаче, че камерата е била ударена откъм гърба и е доста евентуално това да скрива по някакъв метод лицата на причинителите, позволяват от полицията. Освен разрушената камера, предните гуми на един от колите на доктор Енчев, били спаднали. „ Искрено се надявам, че офанзивата не е ориентирана против Израелско-българския институт, въпреки че медиите чудесно знаят какъв скандал се разгоря към 30 май тази година, когато в наличието на Симеон Втори, брачната половинка му Маргарита и сестра му Мария Луиза в Пловдивската регионална администрация по моя самодейност бе открита галерия за Спасяването на българските евреи.

Намесени бяха американците, Лигата против поругаването, сдружение „ Шалом “. Много бих желал да мисля, че по-скоро още веднъж иде тирада за междусъседска война, която от дълго време се води против мен и фамилията ми и ненапълно стана причина за изнасянето ми в Германия “, разяснява доцент Енчев. А близки до него и до брат му Ангел настояват, че след тази обстановка двамата са взели ограничения за сигурността си и са наели солидна защита.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР