Братът на Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, която се изложи

...
Братът на Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, която се изложи
Коментари Харесай

ПОЗОР ЗА СЕМЕЙСТВОТО: Братът на Нора Недкова: Срам ме е от кака!

Братът на Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, която се изложи в „ Черешката на тортата “ съвсем колкото певицата Дебора – в „ Биг Брадър “, потъна от позор поради сестра си.

Пред свои другари в България 17-годишният Михаил Недков споделил разочарованието от кака си, научи "Галерия ". „ За следващ път ги излага. Мишо научи от някогашните си съученици за държанието на Нора в „ Черешката на тортата “ и му стана доста жалко.

Най-много се тормози за родителите си, които през последните няколко години огромно тегло теглят с щерка си “, описват близки до дребния Недков.

Момчето учи във Франция, състезател е и има десетки медали за достиженията си в леката атлетика. Той е коренна диаметралност на кака си и гордостта на родителите Николай и Юлиана Недкови.

Припомняме, че Мис Плеймейт взе участие в кулинарното риалити дружно с режисьора Люси Иларионов, танцьора Алфредо Торес и актрисата Борислава Стратиева. В продължение на цяла седмица феновете ставаха очевидци на грозни подиуми, които Нора разиграваше с един от участниците. След солидно количество алкохол плеймейтката прекрачваше всевъзможни граници.

Изцепки като „ макароните и бобът са храни за простолюдието “, неприлични жестове, пиянско фъфлене и груби обиди скандализираха цяла България и феновете се обърнаха на нож против Недкова и Кулагин. Най-остро подложена на критика бе плеймейтката, която под въздействието на алкохола, се появи в много неприятна светлина и посрами освен себе си, само че и фамилията си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР