Бракът на принц Чарлз и лейди Даяна продължава да вълнува

...
Бракът на принц Чарлз и лейди Даяна продължава да вълнува
Коментари Харесай

Още за любовния триъгълник между Даяна, Чарлз и Камила

Бракът на принц Чарлз и лейди Даяна продължава да вълнува света, въпреки да беше жертван през цялото време. Сърцето на Чарлз принадлежеше на Камила, за която той се ожени след доста години, когато принцесата към този момент не беше сред живите.

В средата на юли сегашната брачна половинка на престолонаследника - херцогинята на Корнуол - Камила, навършва 70 години. По този мотив английската журналистка Пени Джунър написа биография на Камила и описа детайлности от кралския любовен триъгълник.

Книгата се базира на данни и разкази, които авторката е получила от диалози с другари и познати на Камила и Чарлз.

Оказва са, че Даяна се сближила с Камила още при запознанството им. Те в действителност намерили общ език и даже станали приятелки. Но това траяло малко – досега, в който Даяна схванала за връзката сред нея и брачна половинка й.

Пени Джунър написа, че Даяна се трансформирала още щом почнала подготовката за сватбата. Тя станала подозрителна, у нея се появило чувството, че я лъжат. Тя почнала да се държи хладно с Камила и да страни от нея, което Чарлз по никакъв начин не харесал. Но въпреки всичко двамата вярвали в хубавото си фамилно бъдеще, написа авторката.

"Все отново Чарлз харесваше Даяна, само че преди сватбата те се познаваха напълно неотдавна и прекомерно малко. Те колкото да се познаваха и надали биха могли добре да се схващат ", написа журналистката, представена от медиите.

" Но все пак Чарлз харесваше Даяна и не искаше да я губи ", заключва тя.

Всички разбираха, че Камила не може да бъде с Чарлз по редица аргументи, а Даяна идеално подхождаше за тази роля. След като принцът направил на Даяна предложение за брак, връзката с Камила беше скъсана, на нея й бе неразрешено да се приближава до Даяна.

Но принцът въпреки всичко се надяваше, че ще може да поддържа връзка с някогашната си другарка, която той продължаваше да обича, разкрива авторката на биографичната книга.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР