Бракът на Ани Цолова крие тъмна предистория, която бившата тв

...
Бракът на Ани Цолова крие тъмна предистория, която бившата тв
Коментари Харесай

Изгониха Я От Телевизията И Я Позабравиха, Но Най-Накрая Лъсна Черната Тайна На Ани Цолова! Бракът Й Е

Бракът на Ани Цолова крие тъмна предистория, която някогашната тв водеща пази в загадка и не желае да разяснява. Но все пак, предишното е реалност и Ани Цолова не може да го заличи.

Бившата телевизионерка, която от 11 години е омъжена за оператора Васил, го предиздвикала да зареже някогашната си брачна половинка поради нея. Амбициозната Ани Цолова съумяла да завърти главата на по-възрастния от нея с 15 години оператор.

Влюбеният до уши е нея Васил зарязал с лека ръка жена си. Не го спрял нито фактът, че двамата имат дете. Операторът се хвърлил в обятията на Ани Цолова и зарязал брачната половинка си с дете на ръце.

Бившата половинка на Васил приела извънредно тежко това. Още тогава тя решила да емигрира с дъщеря си в Съединени американски щати. Настоящият брачен партньор на Ани Цолова не се трогнал доста от обстоятелството, че щерка му ще живее надалеч от него.

Първоначално, когато той съобщил на младата журналистка, че е фамилен, тя не му повярвала. Това не й попречило да стартира да прави проекти за брак и семейство с Васил.

Майката на Ани Цолова също не одобрявала връзката й и неведнъж я съветвала да се откаже от всичко това. Но устатата журналистка била непреклонна. И неодобрението на майка й не се оказало спънка за нея да свие фамилно гнездо с оператора и по-късно да го подари с дете.

След развода първата жена на Васил резервира семейството му, а журналистката я прибави към името си с тире. Към днешна дата и двете дами са в положителни връзки. Дори неотдавна дъщерята на Васко от първия му брак гостувала на родителя си в палата му в Драгалевци, написа Хот сцена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР