Бракът, който принц Чарлз и принцеса Даяна сключват през 1981

...
Бракът, който принц Чарлз и принцеса Даяна сключват през 1981
Коментари Харесай

Защо Чарлз предлага брак на братовчедка си

Бракът, който принц Чарлз и принцеса Даяна подписват през 1981 година, се трансформира в една от най-големите произшествия за английския кралски двор.
 Принц Чарлз, принцеса Даяна, The Diana Interview: Revenge Of A Princess и едно самопризнание от нощта преди сватбата им
Признанието на Чарлз в нощта преди сватбата

Истината в прав текст

След редица кавги, премълчани истини и изневери, двамата поставят завършек на тъгата месеци преди Спенсър да загине в Париж. А всичко това можеше изобщо да не се случи...

Според нова книга с разкрития на кралския биограф Робърт Лейси -Battle of Brothers, принц Чарлз е бил подложен на сериозен напън от страна на кралското семейство, с цел да предложи брак на своята втора братовчедка - Аманда Начбул . Това е било желанието най-много на Лорд Маунтбатън - чичо на херцога на Уелс и дядо на въпросната девойка.

Prince Charles proposed to a woman before he met Diana - and she outright rejected him... her name is Amanda Knatchbull and it was in 1977
— Martin Kokavec (@Martin223)
Чарлз и Аманда израстват дружно и се сближават доста, усеща се добре един с различен. Но когато принцът най-накрая пада на колене през 1979 година, получава един учтив отвод. Начбул не желае да бъде част от " системата " и да загуби свободата си, по тази причина и не се съгласява да се омъжи за Чарлз. А този неин отговор сигурно трансформира живота и на двамата.

Преди това предложение синът на кралицата към този момент се е срещнал с бъдещата си брачна половинка - Даяна Спенсър. Но сигурно не може да се приказва за обич от пръв взор посред им . Нейното първо усещане е, че Чарлз е един доста печален човек, предава Express.
 Принц Уилям, The Crown и за какво сериалът ядоса сина на принц Чарлз и принцеса Даяна
Сериалът, който разгневи принц Уилям

Пореден удар за херцога

Въпреки всички драми, осведомените с брака на родителите на Уилям и Хари не могат да отрекат, че двамата са имали и своите щастливи мигове и са били същински влюбени един в различен, най-малко първоначално. Но в случай че втората братовчедка на Чарлз бе приела неговото предложение за брак, историята на английския кралски двор щеше да наподобява по радикално друг метод.

London -- Long before Prince Charles was engaged to Princess Diana, he had proposed to another woman who was considered a perfect match -- his cousin (not his first cousin) Amanda Knatchbull.
— The Independent (@IndependentSG)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР