Брад Пит пет пари не дава какво мисли бившата му

...
Брад Пит пет пари не дава какво мисли бившата му
Коментари Харесай

Брад Пит е хлътнал до уши по Инес - запознава я с децата

Брад Пит пет пари не дава какво мисли някогашната му жена Анджелина Джоли за новата му връзка със сериозната му другарка с Инес де Рамон, написа " Daily Mirror ".

Смята се, че 59-годишният холивудски артист е почнал да се среща с 29-годишната Инес още през ноември предходната година - на фона на седемгодишния му бракоразвод и борба за настойничество с Анджелина.

47-годишната актриса и деятел Джоли подаде молба за бракоразвод през септември 2016 година, като по това време се базира на " непреодолими разлики " и изиска физическо настойничество над шестте им деца.

Сега и двамата видимо са траяли напред, само че наподобява увлечението на Брад по Инес се задълбочава, а общото е и че тя също е в бракоразвод с артиста Пол Уесли.

Вътрешен човек твърди, че Брад е срещнал новата си държанка с " множеството " от децата си, на които с Анджелина са родители, и изяснява, че двойката много се е сближила покрай  разводите си.
Снимка: Getty Images
Бившият на Инес, звездата от " Дневниците на вампира " Пол, подаде молба за бракоразвод пет месеца откакто раздялата им беше доказана от техен представител на 17 февруари предходната година. Решението им да се разделят било взаимно. Пол съобщи, че четиригодишният им брак е преустановен заради " непреодолими разлики ". Инес е попълнила документите преди седмица, въпреки че Пол от септември внесъл молбата. 

Близък другар на Брад твърди, че артиста получава " доста поддръжка от Инес " по време на продължаващата правосъдна борба с Анджелина, макар че тя самата била в развой на стресиращ бракоразвод.

" Връзката на Брад с Анджи беше злополука с огромен мащаб, до момента в който с Инес е тъкмо противоположното. С нея няма драма и тя е доста скромна ", прибавиха така наречен осведомени. 

Относно това какво ще кажат другите, околните му преразказват позицията на Пит:

" На него не му пука изключително какво мисли Анджи. Всъщност той желае тя да знае, че е благополучен с друга. Брад не се интересува какво мисли и Пол за него, нито какво мисли Пол за това, че излиза с Инес ".

 В мрежите към момента има фотоси, на които Инес и Пол показват любовта си.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР