Бойци от подразделения за специално предназначение на израелските въоръжени сили

...
Бойци от подразделения за специално предназначение на израелските въоръжени сили
Коментари Харесай

ЦАХАЛ прати спецбойци към Ивицата Газа

Бойци от подразделения за особено предопределение на израелските въоръжени сили (ЦАХАЛ) са били изпратени в регион, граничещ с Ивицата Газа.

Дислоцираните в южните елементи на еврейската страна бойци и офицери са почнали да организират взаимни патрули със своите сътрудници. Спецбойците на ЦАХАЛ са били натоварени и със задачата да разкриват тунели и взривяват, употребявани от палестински терористи за прекосяване на израелска територия и осъществяване атентати против цивилни обекти и спокойно население. Освен това командването на ЦАХАЛ е оповестило и частична готовност на резервистите. Мерките са били подхванати на фона на продължаващите обстрели от Палестина против израелски цели и контрадействията на еврейската страна.

Шестима палестинци са убити при нов израелски обстрел на Ивицата Газа

Заради напрежението през днешния ден израелският министър председател Бенямин Нетаняху е свикал изключително съвещание на ръководеното от него държавно управление. "Ние преподадохме на палестинските терористи от "Ислямски джихад ". Те схванаха, че ние няма да престанат да се борим против тях. Въпреки че не желаем ескалация на напрежението, ние ще продължим да пазиме нашите земи ", е декларирал той. Докато Нетаняху е приказвал след съвещанието на Министерския съвет, медии оповестиха, че от Ивицата Газа е бил осъществен следващият обстрел и армията на Израел е дала отговор.

"При дейностите на ЦАХАЛ е бил опустошен домът, населяван от командира на "Ислямски джихад " Адам Абу Хадайда. Унищожени са и индустриални мощности, употребявани за изработката на самоделни ракети и взривни устройства ", са показали от военното министерство, съобщи израелският ефирен канал Кан.

Палестина изстреля 50 ракети по Израел. ЦАХАЛ отвърна

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР