Бойко Рашков мишкува зад закона, при положение, че два месеца

...
Бойко Рашков мишкува зад закона, при положение, че два месеца
Коментари Харесай

Тома Биков: Бойко Рашков мишкува зад закона, при положение, че два месеца се правеше на мъж

Бойко Рашков мишкува зад закона, в случай, че два месеца се правеше на мъж, атакува го  Тома Биков от ГЕРБ-СДС в отношение към чуването вътрешния министър.

", сподели още Тома Биков. По думите му от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили са желали да чуят доказателствата за това.
 Напрежението сред Бойко Рашков и ГЕРБ ескалира в Народното събрание Напрежението сред Бойко Рашков и ГЕРБ ескалира в Народното събрание
Напрежението сред ГЕРБ и Бойко Рашков продължава да пораства. Отново те сблъскаха позиции в пленарната зала. Служебният министър на вътре...

" Не мога да допускам, че това е честна позиция. Ако сте самоуверен човек, за какъвто се пробвате да се визиите, а не някакъв социалистически полицай, би трябвало да излезете от тази естрада и да кажете с доказателства всичко, което знаете ", акцентира още Тома Биков.

" Това чуване загуби на час 117 хиляди лева на българските данъкоплатци. Толкова коства един час в Народното събрание да ви слушаме интервютата отпреди 2 месеца ", сподели още Тома Биков, представен от Фокус.

По думите му Бойко Рашков не се държи институционално, а като човек, който провежда дейни мероприятия.Според него 25 години остарели полицаи разиграват цяла България със кавги за подслушвания.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР