Бойко Борисов участва в откриването на реконструираната зала Фестивална, която

...
Бойко Борисов участва в откриването на реконструираната зала Фестивална, която
Коментари Харесай

Борисов успокои феновете на ЦСКА-София: Базата си е ваша

Бойко Борисов взе участие в откриването на реконструираната зала " Фестивална ", която към този момент се споделя " Асикс Арена ".

Премиерът джентълменски отстъпи правото на прерязването на лентата на лекоатлетките Габриела Петрова и Ивет Лалова.

Запитан на спортна тема за базите, които " ЦСКА-София " желае да наследи от банкрутиралото ЦСКА, той съобщи: " В връзките сред почитателите не се меся. Базата на ЦСКА си е на ЦСКА и за нищо друго не може да се употребява. Това, което ние трябваше да осигурим – успокоение и благоприятни условия да се развива клубът, ние сме го създали. От там нататък си има цивилен организации на самите фенклубове, да седнат и да се схванат. "

Борисов означи, че строителството и ремонтите на спортни зали и физкултурни салони ще продължи, като напомни, че за стадион „ Академик " за отделени 4 милиона лв.. „ Тепърва започваме да вършим и нови неща с програмата за селските региони за дребните обитаеми места, стадиони, зали, физкултурни салони. По двете стратегии - за учебната инфраструктура и за селските региони към 1,2 милиарда ще отидат за сходни уреди ", сподели още министър председателят.

Той не пропусна да нападна и Българска социалистическа партия. " Нека госпожа Нинова покаже нещо, което е съградила под нейно управление. Ние това вършим всеки ден. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР