Бойко Борисов обяви вчерашния КСНС за ненужен, но успешен опит

...
Бойко Борисов обяви вчерашния КСНС за ненужен, но успешен опит
Коментари Харесай

Борисов за Минчев: С какъв акъл отиваш на КСНС да обезглавиш цялата държава

Бойко Борисов разгласи вчерашния КСНС за непотребен, само че сполучлив опит на Радев да трансферира на " нищонеподозиращият Петков “ отговорността да се занимава със Скопие. Лидерът на ГЕРБ заприказва за поети от Румен Радев задължения към сътрудници, с цел да бъде избран отново.

" Ненужен КСНС – като отговорност, държавност, нужда. Показаха, че президентството е " горната камара “ на Народното събрание. Показаха, че президентът спуска дилемите “, заяви на брифинг в централата на партията водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Това, което Кирил Петков ще надгражда с районен съд Македония, към този момент сме го надградили. Даже към този момент са в НАТО “.

Борисов изчете фрагменти от контракта за другарство с районен съд Македония и акцентира, че всичко, за което приказва новата власт, към този момент е заложено като цели от години.

" Без да съм обожател на конспирациите, сега карантината се явява като едно избавително салче на президента, Министерски съвет и депутатите. Приятелят ти е болен от коронавирус, ти с какъв ум отиваш на КСНС да обезглавиш цялата страна “, попита Борисов във връзка с инфектирания началник на Народно събрание Никола Минчев.

Според водача на ГЕРБ в този момент всички ще са скрити онлайн.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР