Бойко Борисов направи визита във Враца по време на Регионалната

...
Бойко Борисов направи визита във Враца по време на Регионалната
Коментари Харесай

Бойко Борисов във Враца: Всички говорят да отидем на нови избори. Какви ще са резултатите- пак същият тупик

Бойко Борисов направи аудиенция във Враца по време на Регионалната академия на Младежки ГЕРБ в града, отдадена на битката с подправените вести:

" Младежите от ГЕРБ са на тридневна районна академия, финансирана от Фондация „ Ханс Зайдел “. Когато другите партии си разрешават да приказват за ГЕРБ като мафиотска конструкция, не следва ли медиите да зададат въпроса по какъв начин по този начин фондации като „ Конрад Аденауер “ и „ Ханс Зайдел “ застават зад нас и финансират нашите мероприятия.

Нас ни одобриха в чакалнята на Еврозоната и Европейския банков съюз, в същия ден започнаха митинги. На някой не му хареса България, която е слаба и дезорганизирана, да е водеща. Сега нашето водещо място на Балканите е заето от Хърватия, Румъния и Гърция.

Преди две години миграцията по външната шенгенска граница беше нулева– тогава защитата на границата се водеше от най-хубавите експерти, а европейските водачи идваха, с цел да видят по какъв начин се оправяме. Последните години на политически назначения и чистки доведоха до резултата, който виждаме сега.

Ние няма да подкрепим декларация за контрамерки против Холандия. Трябва по най-бързият метод да съставим държавно управление, да се оправим с проблемите по границата и да вървим с Румъния. Това, което споделя Марк Рюте, е по този начин – границата в действителност е разграден двор. Мислите ли, че министър председателят Рюте не е чул какво приказват тук за него. Какво ще си каже – аз ли съм отговорен, че вие не можете да съставите държавно управление 4 пъти, че оголихте границата.

Медиите всеки ден демонстрират мигранти на вълни. Това се случва тъкмо преди приемането на България в Шенген. Ако не знаех какъв брой зле са нещата, щях да си помисля, че това е интрига и може би щях да обвиня Путин.

Преди години имаше концепция бежанските центрове да бъдат по границата на Шенген, тогава по този начин съм тропал по масата и отвоювахме те да са отвън границите на Съюза. Затова от Европейски Съюз се съгласиха да заплащат милиарди на турската страна, само че тя да държи бежанският поток.

От Холандия и от Германия пристигнаха, с цел да ревизират за какво в продължение на часове пред детето ѝ тук арестуваха ПР-а на една партия, тъй като ги нервира и е по-добър от тях…Това няма по какъв начин да бъде правова страна. В Холандия такова нещо не са виждали. Свидетелят отива да арестува обвиненият и се хвали с това – по този начин Христо Иванов схваща правовата страна, по тази причина са се залепили за Политическа партия. Аз съм уверен, че вътрешно Демократична България се бунтуват против всичко това, което се случва.

През последните две години виждаме оттегляне от всяка сфера. От Народното събрание слушаме единствено проклинание – 3 седмици спор за Изборния кодекс. Имаме ли потребност от 7 или 8 партии в Народното събрание. Ще кажете – да, само че по този начин има два пъти по-голяма неустойчивост.

Мен не ме интересува Изборният кодекс, само че хората желаеха хартиена бюлетина, тъй като по този начин е по-демократично – добре. Мен ме интересува изборният развой, какво се случва по-късно – някакъв нов вид система, която да даде непоклатимост на Народното събрание. Всички приказват да отидем на нови избори… Какви ще са резултатите. Пак същият тупик.

Сега е момента да разсечем този възел. Няма значение кой ще вземе мандата като има написан документ. Радев вярно споделя, който не е удовлетворен от служебното държавно управление - да си сформира кабинет. Но те и тук се демонстрираха, по какъв начин желаят да си назначават и ДАНС, НСО, всички служби, в случай че може и основен прокурор да си назначат и за всички да дава отговор Кирил Петков.

Държавата стене, тъй като няма пари. За две години не съумяха да вкарат Плана за възобновяване и резистентност. Не съумяха даже да отидат да вземат парите, до момента в който всички други страни към този момент получават парите си.

За мен, а и за България най-важното е да се направи държавно управление, даже и за малко, което да одобри нужните закони и да успокои сътрудниците ни и пазарите. Без дебелоглав може да се сформира държавно управление – с къс мандат и цели. Повече от месец с „ Реформаторския блок “ правихме държавно управление и то беше сполучливо.

Кирил Петков желал антикорупционно държавно управление на малцинството. Физиономията на Кирил и Асен и думата „ антикорупционно “ са изцяло несъвместими. Те нарушиха съществени закони. По-точно желаят корупционно държавно управление на малцинството.

Преди 16 години създадохме ГЕРБ, с цел да спасим България след Тройната коалиция. Сега като виждам „ Промяната “, Тройната коалиция ми се коства златна.

Цялото видео вижте тук: https://www.facebook.com/100006542380422/videos/646992787109723/
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР