Бойко Борисов беше пуснат след 24 часовото полицейско задържане.Няма никакви

...
Бойко Борисов беше пуснат след 24 часовото полицейско задържане.Няма никакви
Коментари Харесай

КОЙ Е@АЛ МВР РАШКОВ, Е@АЛ! ПУСНАХА БОЙКО БОРИСОВ БЕЗ ОБВИНЕНИЕ! ОСИРАНЕ. ВЪЗКРЕСИХА БОРИСОВ С ПОРОЧНА ИДЕЯ ЗА ЦИРК. ОСТАВКА!

Бойко Борисов беше пуснат след 24 часовото полицейско задържане.

Няма никакви доказателства за изнудване, секретни материали по делото няма. Срещу Борисов не е повдигнато обвиняване. Купища процесуални нарушавания са направени. Премиерът Кирил Петков е привикал през вчерашния ден в кабинета си проверяващи служители на реда и им е давал инструкции какво да вършат, което е безусловно неприемливо по закон! Намесил е името на Кьовеши неприемливо, като е споделил, че всичко се прави по нейно предписание. Задържането е направено от незапознат орган – проверяващ служител на реда.

Кирил Петков се писал като очевидец по делото!

Пуснати са без обвинявания и Владислав Горанов, и Севдалина Арнаудова. Никакви разпити не са водени със арестуваните.

====

Веселина Томова:

Кой е@ал Министерство на вътрешните работи Рашков, е@ал. Бойко Борисов пуснат на независимост.

Написах го още в първата минута откакто Борисов бе арестуван – тъп-дърварски остро спешен пиар на елементарни и кухи тъпанари, които ръководят България, с помощта на Румен Радев & Херо Мустафа.

Превърнаха Борисов в жертва и му подвигнаха топката до небесата. Ако не бяха толкоз тъпи, щях в действителност да си помисля, че работят на заплата при него.

Тези измамници и некадърници неотложно би трябвало да бъдат изметени от Властта! И сметката за тях да заплати лицето Румен Радев, което ги набута и легитимира.

Да осереш една толкоз изстрадана борба против Боко и компания и да им поднесеш на тепсия връщането на бял кон, да им поднесеш терен на който от на следващия ден никой да не може да им затвори устата какви идиоти ръководят България – могат единствено галфоните на Радев и Мустафа – Кирчовци, кокорчовци, зомбита десносектанти и клоуните на Слави плюс корнела – на всяка гозба мерудия.

Оставка!

Николай Бареков:

„Мащабната операция“ на Рашката и Киро Най-тъпото се оказа доста огромна крачка към връщането за четвърти път на власт на Бойко Борисов. В праймтайма на Баджак новините някогашният министър председател излиза като победител и жертва по едно и също време. Ето полежа и в ареста на дървена скамейка цяла нощ без доказателства и без да му предяват обвинявания. Смях. Никаква „Европейска прокуратура“ няма намесена в „операцията“ по спасяването на канадското мекере и менте Киро Петков- таман противоположното, ментетата омаскариха Лаура Кьовеши и злоупотребиха с името и, до момента в който румънката им беше „на крака“ в София. Жалък опит за „Кризисен пиар“ на едно злощастно, натрапено и неспособно ръководство, приключил с грандиозното му осиране. „Осиране“ е точният термин. Сега следва STOP и скорошни избори! Промяната ще пристигна същински, когато я пожелае и реализира целият български народ, без да му се натрапват извън и от вътрешната страна злополучни циркаджии със селски нрав, опаковани като л@йна в целофан. Не забраввйте – цената на всяка патологична власт на всеки патогенен измамник ще се заплаща от целия български народ с десетилетия.

Мартин Карбовски:

Пускат Борисов.

Вчера ви споделих, че няма на какво да се радвате. Правителството на Кирил Петков е неуместно и шашмаджийско държавно управление. Просто арестуваха човек, на който не предявяват обвинявания.

Те възкресиха Борисов с гламав възторг и порочна концепция за цирк.

Оставка.

Afera.bg
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР