Бой между Кубрат Пулев и Тайсън Фюри за титлата на

...
Бой между Кубрат Пулев и Тайсън Фюри за титлата на
Коментари Харесай

Кобрата срещу Тайсън Фюри за титлата на IBF

Бой сред Кубрат Пулев и Тайсън Фюри за купата на Международната федерация по бокс, предвижда Фил Джей от профилираното издание WBN.

Очаква се в околните дни организацията да изиска от Анди Руис да отбрани купата си против Пулев, който е наложителен кандидат. Очаква се той да откаже мача и по този начин коланът да остане свободен.

По същия метод IBF работи и през 2015 година, когато Тайсън Фюри изненадващо победи Владимир Кличко, както се случи с Руис против Антъни Джошуа. Фюри се отхвърли поради възможния реванш против украинеца, който по този начин и не се случи. Така пердах за купата получи Вячеслав Глазков, който обаче загуби от Чарлз Мартин.

Второто място в ранглистата на IBF сега е свободно, а Агит Кабайел е трети. Заради това се отваря вратата към възможен мач на Пулев против Тайсън Фюри за купата. И двамата към този момент са представлявани от Боб Аръм и доста бързо може да се провежда сходна борба. Още повече, че Тайсън ще има късмет да отмъсти за братовчед си Хюи, който бе разрушен от Кобрата в София.

Тайсън Фюри има мач против Том Шварц на 15 юни, след което обстановката доста бързо ще се обясни. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР