Ботев (Пловдив) се включи в нова инициатива за рециклиране на

...
Ботев (Пловдив) се включи в нова инициатива за рециклиране на
Коментари Харесай

Ботев започна нова инициатива инициатива

Ботев (Пловдив) се включи в нова самодейност за преработване на боклуци. От клуба желаят да показват по какъв начин спортът може да сплотява за основаване на устойчиви привички и споделена отговорност към средата.

В тази връзка пловдивчани излязоха със следното известие на своята страница във Facebook:

ПФК Ботев (Пловдив) е първият огромен футболен клуб, който се причислява към Спортни събития #БезОтпадъци и показва по какъв начин спортът може да сплотява за основаване на устойчиви привички и споделена отговорност към средата.

Днешният футболен дуел е част от фамилията на Събития #БезОтпадъци.

По време на дуела ще събираме разделно пластмасови бутилки в най-новия жълт последовател - Шишеяд!

С разполагането на арт инсталацията Шишеяд, Ботев (Пловдив) поддържа акцията " Искам да съм потребен...Рециклирай ме! " на съдружие BG Бъди деен и насочва апел към своите последователи за споделена отговорност към новия дом на " жълто-черните " - актуализирания стадион " Христо Ботев ".

Малки и огромни почитатели ще имат опция да изхвърлят своите бутилки от питиета и по този метод да ги върнат за преработване, а от клуба са планували и информационно-образователна акция, която ще покаже по какъв начин следва да се случва това. Указания по какъв начин да се третира бутилката преди да бъде изхвърлена ще бъде сложена и на специфична табела пред самия Шишеяд.

Шишеядът ще бъде ситуиран на паркинга пред основния вход и ще остане там в границите на 1 месец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР